Nyhed

Fredagens italiener Bonus fra redaktionen…

Italiener Bonus var et udtryk i gamle dage, der omhandlede gerninger udenfor lovens virke, hvor man betalte den enkelte for denne gerning. I dag er der nok ikke tale om ulovlige gerninger og dem der måtte komme i dette Serie A opgør, vil blive straffet af dommeren.

Inter – AS Roma = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Inter overtog 1. pladsen fra Juventus, der noget klodsede spillede remis (2-2) hjemme mod Sassoulo i seneste runde og dermed kunne Inter med en 2-1 sejr hjemme over SPAL, rykke op på 1. pladsen.

Så Inter har virkelig vist, at de med Conte bag roret er lige så stærke som “Den gamle dame” fra Juventus. Det bliver en spændende kampløb og det eneste mandskab der kan hamle op med stjerneklubben. Inter fortsætter deres sejrs march i dag.

*

AS Roma er også i rigtig god form og ligger på en 4. plads, dog med hele 9 point op til dagens hjemmehold. Så det er ikke mesterskabet Roma tror på, men de efterfølgende pladser er også utroligt meget værd.

AS Roma har kun tabt 2 opgør i denne sæson og spillet 4 gange remis, efter de første 14 runder. Så det er faktisk godkendt. Den enlige udekamp de har tabt, var mod Parma for et par uger siden, så de har vist svagheder ude, selv om de har sejret 4 gange ud af 7.

I dag er modstanderen bare af den bedste slags i rækken og her skal AS Roma virkelig kende sin besøgstid for, at kunne hive sig sejrsrigt ude af dette opgør. Det tror vi simpelthen ikke på at de gør og heller ikke engang en typisk remis forventer vi.

Inter – AS Roma = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top