Nyhed

Fredagens hollandske “Frækkert” fra BN…

Også anbefalingen i kategorien “Frækkert” er hentet fra en ordinær turneringskamp. I dette tilfælde er det fra Holland og det er den næstbedste række 1. Division, der lægger kamp til anbefalingen.

FC Volendam – Almere = 2 = Odds 2,40
spillet hvor du får den bedste Sport LIVEStream…

FC Volendam hænger lidt i bremsen og har svæt ved at finde en balance i kampene. De fik deres første sejr efter 8 forsøg i seneste kamp på hjemmebanen over lige så formsvage Waalwijk.

Selv efter 4 kampe foran egne fans hjemme på Kras Stadion har de opnået en score på 3-3. Dette giver en god indikation af deres evner og form, foran modstandernes mål. Vi tror bare ikke på dem og Volendam skal helt tilbage til 2015 for, at finde den seneste sejr. 

*

Almere har lagt sig i spidsen af 1. Division og virker til, at de seriøst mener de skal tilbage i landets bedste række, efter nedrykningen i sidste sæson. Udlægget har været mere end godkendt me 9 point efter 8 kampe. De tabte sæsonens første kamp og siden har de fået point i hvert opgør.

På udebane har de 3 sejre i streg ud af lige så mange mulige og en score på 9-3. De har scoret 3x så mange mål på udebane, som Volendam har scoret hjemme. Samlet hedder scoren 18-9 for alle kampene hjemme og ude.

Så det er et målfarligt hold, med en superform der får så højt et odds. Det er helt uforståeligt og derfor er det ren nam-nam for os – så det udfald vi har valgt får en del lapper smidt efter sig.

FC Volendam – Almere = 2 = Odds 2,40
spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

To Top