Nyhed

Fredagens hollandske Bonus anbefaling…

Vi smutter ned til den bedste hollandske række Æresdivisionen. hvor det er 2 formstærke mandskaber der her tørner sammen. Dog er begge hold helt klart bedst hjemme foran egne fans, hvilket også giver udslaget i dag.

Twente – Heracles = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Twente er et godt hjemmehold og har kun tabt et opgør i deres seneste 15 optrædender foran egne fans. Det var i sidste sæson det nederlag kom, så Twente er stadig ubesejrede hjemme i denne.

Det er yderst sjældent at udeholdet vinder når disse 2 hold mødes. Og sker det er det Twente der vinder. Så både form, spillested og historik viser, at dette opgør ender med en sikker hjemmesejr.

*

Heracles ligge som nr. 10 – 7 pladser efter dagens hjemmehold. Efter de første 6 runder, har Heracles opnået 8 point og en score på 6-8. Det var ikke den start de selv havde forventet, efter de faktisk havde en super sæson i fjord.

De har dog fået 4 point i deres 2 udekampe, men det var også mod 2 hold der ligger og roder i bunden. Så det var hold man forventede at de tog point fra. I dag er det et hold fra den anden ende og i en helt anden klasse. Sikkert nederlag til gæsterne fra Heracles.

Twente – Heracles = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top