Nyhed

Fredagens friske Bonus valg på BN…

Også dagens 2 og sidste spilleforslag er hentet i den belgiske Jupiler League. Her er det 2 af de mandskaber vi forventer ryger med i den rigtige halvdel, når rækken splittes op senere på sæsonen.

Antwerpen – Anderlecht = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Antwerpen ligger nr. 2, dog med 8 point op til Club Brügge, som ligger nr. 1. Men en lang god periode har placeret dem i øverste lag, lidt mod forventningerne før turneringsstart. Især hjemmebanen har væreet deres rigtige gode ven.

Kun en enkelt kamp ud af 9 kampe er endt uden sejr og det var en remis tilbage i september mod Std. Liege. Efterfølgende er selv Club Bügge blevet sendt hjem med et nederlag. Så ingen tvivl om, at man skal være af stor styrke for at vinde i Antwerpen og det har dagens gæster ikke.

*

Anderlecht har ikke haft den samme oplevelse i efteråret. Det har ikke været helt skidt, men heller ikke godt nok. Der er 5 point op til den rigtige side af stregen til mesterskabs slutspillet, så der skal til at strammes op. Men det kræver langt mere stabilitet.

Den mangler i den grad på udebane g selv om det ikke er helt til hundende, så er det i høj grad her, at der skal ske forbedringer. Hjemme gør de det nogenlunde tilfredsstillende. Vi er på redaktionen begyndt at tvivle på, om de når med – i dag får de ikke noget ud af deres anstrengelser.

Antwerpen – Anderlecht = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top