Nyhed

Fredagens franske Super Bonus spil på BN…

Vi fortsætter på det næst bedste niveau i Frankrig, hvor det er Ligue 2 der også lægger kamp til dagens “Bonus” anbefaling. Den er i vores optik lige så Sikker som dagens “Sikre”.

Rodez – Sochaux = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette udfald…

Rodez er som dagens gæster blandt de absolut bedste på hjemmebane i ligaen og begge mandskaber er ubesejrede hjemme foran egne fans. Til gengæld er de begge også lige så elendige på udebane, som de er gode hjemme.

I dag er det så Rodez der er hjemme og her har de hentet 3 sejre og en enkelt remis – med en score på 11-5. Og der er ingen tvivl om, at Rodez stadig kører på deres opryknings optimisme og den har givet dem vinger.

*

Sochaux har røde tal på bundlinjen når det kommer udebanepoint. De fik dog 1 point i første runde mod Paris FC, men de ligger også håbløst sidst i Ligue 2. Så det point er en blanding af første runde og nerver.

I dag skal de spille mod et hold der har masser af selvtillid og hvor det bare swinger hjemme foran egne fans. Selv om Sochaux prøver at spille meget defensivt og lukke ned – så fungerer der bare ikke. Det vil også være tilfældet i dag.

Rodez – Sochaux = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette udfald…

To Top