Nyhed

Fredagens franske Super Bonus på BettingNews..

Også dagens andet forslag er hentet i den bedste fanske række Ligue 1, hvor det er 2 hold der allerede er placeret langt fra hinanden der her mødes i den 5. runde af den franske turnering.

Amiens – Lyon = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Amiens har fået en skidt start på sæsonen, efter de ellers i den seneste viste rigtige gode takter. Men de har ikke været til stede indtil videre i denne sæson. En enkelt hjemmesejr og 3 nederlag.

Derfor er de kun paceret 3. sidst og det er lige under stregen. Turneringen er an endnu og der er ikke panik. Men selv om de ikke kommer igang i dag med at få point, så skal det snart til at være, hvis ikke placeringen skal begynde at påvirke spillet.

*

Lyon er kommet glimrende fra start og er med i toppen. Kun 2 point skiller dem fra topholdene. De har kun spillet 2 kampe på udebane indtil videre og her er det blevet til en sejr og et nederlag.

De tabte i Montpellier, hvilket vi mener var en blanding af en off dag og en dag hvor Montpellier havde mere held end deres evner med bolden. Men det tæller alt sammen. I dag er det en sejr der skal lægges på tabellen og Lyon holder sig med helt fremme.

Amiens – Lyon = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top