Bonus

Fredagens franske “Special Bonus”…

Så er det en god gang fransk igen og her har vi normalt ganske godt fat i ligaen. I dette opgør er det to meget formstærke hold der tørner sammen, men vi vurderer, at det bliver hjemmeholdet der løber af med sejren.

Monaco – Bordeaux = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Monaco har måske ikke været ustabile, men de har heller ikke vist samme styrke som i fjor. Men efter en en lille tørkeperiode i januar, hvor der var for mange uafgjorte kampe, er de igen begyndt at vinde.

Hjemme har der ikke været så meget slinger i valsen. Her scorer de som regel 2-3 mål og det er oftest nok til at vinde opgøret. Selv om gæsterne er i god form, så vurderer vi. at Monaco’s defensiv er stærk som den plejer og får lukket ned.

*

Bordeaux har haft en rigtig god januar måned, med kun et enkelt kiks. Også den første halvdel af februar forløb meget fint. Men de seneste 2 runder er der kommet lidt ridser i lakken på den gode form.

Man tabte med en enkelt pind ude til Marseille, hvilket er fair nok. Men hjemme mod Noce hentede man kun en remis på 0-0, og man kunne begynde at ane en smule træthed på holdet og spillet. Vi er sikre på, at Monaco er en alt for stor mundfuld, nu hvor formen virker til at være dalende.

Monaco – Bordeaux = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top