Bonus

Fredagens franske “Special Bonus” fra BN…

Dagens “Special Bonus” er et fransk opgør, mellem to hold hvis form stikker i hver sin retning og muligheder for succes efter endt sæson. Vi mener at det er et godt Odds til et rimeligt sikkert resultat.

Caen – Marseille = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får månedens højeste Bonus hos NY Bookie…

Caen slås virkeligt i denne periode og det har stået på i et stykke tid nu. Med kun 2 point i de seneste 6 kampe, er der begyndt at gå rygter om en trænerfyring. Det startede ellers så godt – men det føles som meget lang tid siden.

Efter man talte om Europa, er man nu begyndt at se nedrykningsstregen komme faretruende nær. Kun 5 point skiller og med en elendig form, er det lidt svært at se hvordan de skal få vendt skuden, med de mange kampe på kort tid og et slidt mandskab.

*

Marseille virker ikke slidte og har da også kursen rettet mod de 3. øverste pladser. PSG er helt væk, men både Lyon og Monaco  ligger indenfor 32 point, så det er til at have med at gøre.

Så det er 2. pladsen Marseille stiler efter, da den giver direkte adgang til CL og dagens modstanderne burde ikke være det hold, der kommer til at stå vejen for det ønske.

Marseille er blandt de stærkeste udehold, hvor kun PSG og Lyon har hentet 2 point mere end Marseille’s 21 point i 11 kampe. De eneste 2 nederlag var til hhv. Lyon og Monaco og det niveau kan Caen slet ikke leve op til i denne periode.

Caen – Marseille = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får månedens højeste Bonus hos NY Bookie…

To Top