Nyhed

Fredagens franske “Sikre” anbefaling på BN…

Det er blevet koldt, men heldigvis ikke Grønlænder-koldt og vi er igang med den samme type vinter som vi plejer – det bliver ikke rigtigt til noget. Men vi kan da varme os med lidt fransk fodbold fra Ligue 1.

Lyon – Reims = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er nogen aldersbegrænsning…

Lyon har holdt sin juleferie og startede op sidste lørdag med en pokalkamp på udebane, som de vandt planmæssigt. Nu gælder det igen ligaen, hvor man igen skal samle sig, hvis man skal slutte på en god placering.

Lige nu ligger Lyon nr. 3, med 2 point op til Lille, men også med 15 point op til PSG. Så mestre bliver man ikke. Hjemme på Olympique Lyonnai er vi ganske overbeviste om, at de vinder endda med en sikker margen på mindst et par mål.

*

Reims startede også op med en sejr, men det var hjemme foran egne fans, mod et ikke særligt godt udehold fra Ligue 2. Men en sejr tæller altid. I dag er de så på udebane og her har de faktisk gjort det OK.

De klemmer ofte en remis med hjem mod de lidt svagere hold, men taber naturligvis til de gode hjemmehold i Ligue 1. Vi betragter Lyon som netop værende blandt de bedre hjemmehold i Ligue 1 og dermed anser vi også kampen for at ende med at falde som en hjemmesejr.

Lyon – Reims = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er nogen aldersbegrænsning…

To Top