Nyhed

Fredagens franske Sikre anbefaling på BN…

Vi er smuttet til Frankrig og har fundet 2 af Ligue 1 bedre mandskaber i denne periode, når man ser på de enkelte holds form. Det er også kun derfor at oddsét er så højt på en ellers sikker hjemmesejr.

KAMPEN ER BLEVET AFLYST KL. 12:00…

Lyon – Reims = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lyon har succes på mange områder, men er også nød til at prioritere i forhold til truppe og skader. Man tabte seneste runde på udebane til Lille, men det er heller ingen skam, når det kun var med 0-1. Det var da heller ikke det bedste mandskab der blev sendt på banen i dette opgør.

Det kan være være rimelige sikre på sker i dag, nu hvor alle spillere stort set igen er skadesfrie. Senest de spillede hjemme var mod PSG og her tabte de i Pokalen. Men de har spillet mod Juventus hjemme og her vandt Lyon med 0-1

Så når de bedste spillere er til rådighed er Lyon et super godt mandskab og gæsterne kan i vores optik på redaktionen, slet ikke måle sig med flere af de hold de senest har slået. Vi er overbeviste om en sikker hjemmesejr.

*

Reims har haft en fornuftig sæson og ligger faktisk placeret et par pladser bedre end hjemmeholdet før dette opgør. Det er dog kun 1 point der skiller dem. 5. pladsen er lige præcis den placering er ikke giver EL muligheden og her ligger Lille med 8 point mere på 4. pladsen.

Så skal håbet indfries er dette et opgør man ikke har råd til at tabe, for så er der flere mandskaber at slås om den placering med. Det er udebane i dag og selvom Reims ikke er blandt de ringeste til at spille på udebane, så er de bestemt heller ikke prangende.

Ud af 14 kampe er 1/3 tabt, 1/3 vundet og 4 er endt remis. De kampe hvor Reims har tabt har været til modstandere af samme kaliber som Lyon. Vi har svært ved at se et Reims mandskab få point. Vi tror heller ikke at Lyon prioriterer i forhold til CL, da der er masser af dage til den kamp spille.

Lyon – Reims = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top