Sats

Fredagens franske “Sats” på BN…

Ud over mange forskellige typer af vin, er Frankrig også kendt for at være dem der fandt frem til en af de mest fornemmeste beklædningsgenstande til kvinder – nemlig lingeri – så vi har fået flere gode ting fra dette land.

Dagens “Frækkert” er hentet i Ligue 2, som er den næstbedste række i dette land og her mener vi at Bookmakerne har skudt helt ved siden af både favorit og Odds sætningen – så den kamp snupper vi.

Paris FC – Lens = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du får fredagens absolut højeste Bonus…

Paris FC har fået nye investorer og der er investeret i nye spillere op til sæsonen. Og det er tydeligt at se, at holdet er blevet meget mere stabilt og ikke er så svingende i deres præstationer som de tidligere sæsoner har vist.

Det er da også grunde til, at de er placeret som nr. 4, som er den plads lige udenfor det sjove – nemlig oprykning efter sæsonen. Men kun 1 point skiller Paris FC fra 3. pladsen og 4 op til nr. 2, der er ensbetydende med direkte oprykning.

Hjemme er de ligaen bedste hold, med kun 1 nederlag og 20 point efter 9 kampe. Scoren på 13-8 er måske ikke prangende, men den har været effektiv nok ind til nu og den tror vi også holder til i aften.

*

Lens har fundet en bedre form på det seneste, for ellers har der været langt mellem snapsene. Kun 5 sejre er det blevet til og kun 1 af dem er hentet på fremmed græstæppe. Det var mod et af rækken dårligste hjemmehold.

Og den styrkemæssige forskel der er mellem det hold de vandt over ude og dagens hjemmehold fra Paris FC, er næsten på 2 niveauer. Har Paris FC bare en nogenlunde dag, vader de hen over Lens i aftenens kamp.

Paris FC – Lens = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du får fredagens absolut højeste Bonus…

To Top