Nyhed

Fredagens franske pokal Bonus anbefaling…

Vi slutter af med lidt fransk, som er en slag specialitet om fredagen – men denne gang er det ikke Ligue 1, men den franske pokalturnering Coupe de France. Vi mener at dette odds er en ren foræring og udfaldet kun kan gå en vej.

Bordeaux – Le Mans = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Nytår Bonus…

Bordeaux har været inde i en rent ud sagt – lorte periode – men har også spillet de 3 ud af deres 4 seneste kampe på udebane. Hjemme er det en helt anden snak – her har de kun tabt 1 ud af de seneste 5 kampe foran egne fans.

Pokalkampe er lidt anderledes, men Bordeaux spiller i den bedste række og dagens gæster kommer fra niveauet under. Så der er alt andet lige niveau forskel. Når man så også tillægger hjemmebanen en betydning og at Bordeaux tager denne mulighed for alvorlig – så skal Bordeaux vinde denne kamp sikkert.

*

Le Mans spiller til dagligt i Ligue 2 og gør det hæderligt i rækken under hjemmeholdets. Men det bliver en stort set umulig opgave for Le Mans. At spille på udebane i pokalen som det lille hold, er en svær størrelse i forvejen.

Selvfølgelig vil Le Mans kaste alt hvad der kan krybe og gå efter et godt resultat. Men det er kun 1/32 finalerne og hvor meget skal der satses i forhold den daglige række, hvor det faktisk går rigtigt godt. I den sidste ende når Le Mans alligevel ikke hele vejen.

Bordeaux – Le Mans = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Nytår Bonus…

 

To Top