Nyhed

Fredagens franske “Frækkert”…

Vi slutter fredagen af med noget fransk, men det er dog ikke mere eksotisk end fodbold fra den næstbedste franske række Ligue 2, som afslutter fredagens anbefalinger fra BettingsNews redaktion.

Troyes – Metz = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får 3 Doblet Dit indskud til at spille for…

Troyes har gjort det forfærdeligt indtil nu, men er normalt et glimrende hjemmehold. Der er bare et eller andet der ikke fungerer i denne sæson og det er både hjemme og ude.

De vandt godt nok premieren på udebane over AJ Ajaccio, men siden er det blevet til 3 rene nederlag. De vil gerne spille på omstillinger, men de kommer ikke rigtigt frem til noget og scoreren siger da også 2-5, efter 4 kampe.

I dag vil de stå overfor et formstærkt og sultent mandskab fra Metz, som nærmest kan gå på vandet og Troyes virker mere, som om de står i vand til knæene.

*

Metz er fløjet ud af starthullerne i denne sæson, med 4 rene sejre og en imponerende score på 12-4, efter de første 4. runder. Det har så heller ikke været hold fra den øverste del af rækken endnu.

Men der ligger dagens hjemmehold da heller ikke, får de indtager pt. en 16. plads, som er i det lag de øvrige sejre er hentet på både hjemme- som udebane. Det bliver en tæt dyst, men Metz hiver det længste strå og alle 3 point.

Troyes – Metz = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får 3 Doblet Dit indskud til at spille for…

To Top