Frække

Fredagens franske “Frækkert” som afslutning…

Vi slutter dagens af med noget fransk – og selvom det er fredag og tankerne kan flyve afsted på weekend, så er det fodbold fra den franske Ligue 1, som er vores bud på en fræk afslutning på en god dag.

Guingamp – Marseille = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Streaming…

Guingamp kan hverken nå fugl eller fisk og kan roligt tage badetøflerne på, med kun 2 runder tilbage. En midterplacering var nok det de fleste forventede og det har da også været en ujævn sæson.

De har dog kun tabt 4 kampe hjemme på Stade du Roudourou foran egne fans og de vil sikkert gerne sig farvel med manér, men en ting er hvad man gerne vil og noget andet er form og niveau – dog tror vi på mindst det ene point og et fint farvel til klubbens fans.

*

Marseille har 2 muligheder for at spille sig direkte ind i næste sæson Champions League gruppespil. De kan vinde EL finalen eller de kan slutte som 2’er i den bedste franske række Ligue 1.

Med kun 2 point op til Monaco på 2. pladsen, er muligheden bestemt stadig til stede og der er alligevel nogle dage til EL finalen, så der prioriteres nok efter begge muligheder.

Men det ligger med garanti i baghovedet og hvem vil ikke gerne undgå at skulle melde afbud grundet en skade til EL finalen. Selv om der ikke er nogen skades udfordringer i Marseille, så vil den finale alt andet lige ligge i baghovedet under kampen.

Men når kampen er igang spiller man for at vinde, men Marseille er her på udebane og de seneste 2 gange har de rent faktisk tabt på Stade du Roudourou. Vi er overbeviste om et tæt opgør og en vinder vil sikkert være hjemmeholdet.

Guingamp – Marseille = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Streaming…

To Top