Frække

Fredagens franske “Frækkert” på Redaktionen…

Vi slutter af med lidt fransk – “hvem f…. er ikke tilhænger af det” – her er der dog bare tale om en kamp fra deres fodboldturneringer, hvor det er den næstbedste række der er repræsenteret i denne anbefaling.

GFC Ajaccio – Nimes = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit spil…

GFC Ajaccio er et rimeligt jævnt hold i den næstbedste franske Ligue 2 og ligger da også rimeligt jævnt til i rækken, dog med færrest point ned til nedrykningsstregen, men alligevel hele 7 af slagsen.

Formen er ikke nødvendigvis ringe, men bare meget ujævn. Hjemme foran egne fans er de heller ikke specielt usårlige, hvor de kun har vundet 4 ud af 9 kampe. Scoren på 8-7 er også ret tynd og de skal score mere end 1 mål mod gæsterne, hvis de skal tro på en sejr.

*

Nimes brager bare derud af og ligger da også med helt fremme som nr. 2, der giver direkte oprykning efter sæsonen, hvis placeringen fastholdes.

Og med ligaens bedste form i denne periode, er der også god grund til at have forhåbninger om succes efter endt sæson. I dag er de ude og det har været 8 gange tidligere. Her har de vundet 5 af kampene og tabt de øvrige 3 – så også her er der plus på kontoen.

GFC Ajaccio – Nimes = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top