Frække

Fredagens franske “Frækkert” på BN…

Vi slutter af med noget lækkert fransk og det er naturligvis fodbold der her er tale om. Det er den næstbedste franske række Ligue 2, som har en kamp vi føler er tæt på en ren foræring, her på reaktionen.

Niort – Le Havre = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

Niort er ikke blandt de bedste hjemmehold i rækken, man kan ikke engang kalde dem for de bedre – og derfor kan det måske undre nogle, at vi har givet dem vores favoritværdighed.

De taber helt klart til de bedste udehold i rækken, med dem tilhører dagens gæster bestemt ikke. De har også et godt tag på Le Havre hjemme, som ikke har vundet på René Gaillard siden 2013. Vi tror på et tæt opgør og at Niort får mindst det ene point.

*

Le Havre vandt fornemt den seneste udekamp mod det absolutte tophold fra Reims. Men Reims har ladet champagnepropperne springe og er forlængst rykket op. Så der har sikkert ikke været meget motivation, men sikkert en masse badetøfler.

For kigger man generelt på Le Havre på udebane, lader det en hel del tilbage at ønske. Før udesejren mod Reim, have Le Havre kun vundet 4 udekampe, så deres styrke på fremmed græs har været ret ringe og den er ikke blevet bedre til i dag.

Niort – Le Havre = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top