Nyhed

Fredagens franske “Frækkert” på BN…

Vi slutter af med noget franske på fodboldbanen, hvor det er landets bedste række Ligue 1, som lægger kamp til dagens anbefaling i kategorien – dagens “Frækkert”.

Lille – Nice = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus…

Lille har haft en rigtig god sæson og er inde i en rigtig god periode, som får dem til at virke nærmest ustoppelige. De ligger da også nr. 2, med 3 point ned til Lyon på 3. pladsen. PSG kan de godt skyde en hvid pil efter, med 13 point op.

Hjemme på Pierre-Mauroy har de kun tabt et opgør og vundet 7 ud af 11 mulige, så de kan godt betragtes som rimelige stærke her. Men i det hele taget er formen bare god, med kun 1 nederlag i de seneste 10 kampe og lutre sejre i de seneste 5. Den 6 kommer her.

*

Nice er også rimeligt med i Ligue 1, men har kun et hold der kan være med lige efter de bedste. Men når det er sagt, så er der kun 2 point op til det sjove – så intet er udelukket.

Men formen er lidt slidt i denne periode og de øvrige hold vinder. Så falder man bagud i tabellen. Og kun 2 sejre i de 10 seneste kampe, har sendt dem ned på en 7. plads, så de skal snart til at stramme sig lidt an, hvis det hele ikke skal forsvinde.

Selv om Nice er rimelig habile på udebane, så mener vi på redaktionen ikke, at de 2 holds form kan give andet resultat end en sejr til Lille. Når de så også skal spille på Lille’s hjemmebane, forstærker det kun troen på endnu en hjemmesejr på Pierre-Mauroy .

Lille – Nice = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus…

To Top