Nyhed

Fredagens franske Frækkert på BettingNews…

Den næstbedste franske række Ligue 2, ligger også under for det kommende EM til sommer. Det er nemlig de enkelte landes 2 øverste rækker der skal være afviklet ca. 1 måneds tid før end man plejer. Så det er hele Europa der har omkring 1 måned mindre at afvikle deres turneringer i.

Sochaux – Paris FC = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens højeste Odds…

Sochaux er drattet ned på 9. pladen efter en ret træls december måned. Selv om der kun er 3 point op til de sjove pladser, så har perioden siden midten af november været ret så udfordrende. Især skader har været en del af problemet og dem i 2. geled har ikke levet op til tilliden.

Nu har der så været pause siden dagene før jul og det har været tiltrængt for hjemmeholdets trup, der nu ser ud til at være ovre de værste skader. Der meldes om en positiv træningsperiode og man forventer at genoptage sin gamle styrke igen, her i det nye år.

I forvejen er Sochaux rækkens 4. bedste hjemmehold og smider sjældent en kamp på gulvet foran egne fans. Men det er dog sket 2 gange siden november, men de udfordringer der har været i denne periode er fjernet. Vi ser igen t stærkt hjemmehold der vil sejre sikkert, som de plejer når de har gæsterne på besøg.

*

Paris FC har aldrig prøvet at vinde på Auguste Bonal, som Sochaux’s hjemmebane hedder. 1 gang er det lykkedes at spille remis, ellers står den kun på nederlag. Men det er ikke kun her de har svært ved at vinde. I denne sæson er det kun sket 4 gange, så der er noget at arbejde med for Paris FC

På udebane hedder scoren 4-11, med 2 sejre, 2 gange og 6 nederlag. Den seneste udesejr var over Orleans, som også er rækkens ringeste hjemmehold, så der var årsager til denne uventede udesejr. I dag sker der ikke noget uventet. Det bliver en sikker hjemmesejr – igen til Sochaux.

Sochaux – Paris FC = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens højeste Odds…

To Top