Nyhed

Fredagens franske Frækker lækkerier på BN…

Vi snupper denne fredag en fransk afslutning på dagens anbefalinger – så det er altså sport der her tænkes på. Det er de næst bedste hold der spiller i denne række, som i daglig tale går under betegnelsen Ligue 2.

Chateauroux – Lorient = 2 = odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chateauroux har haft et tungt efterår og røg pludselig ned i et hul, som gav dem en hel del nederlag. Der er dog blevet rettet en smule op på de udfordringer der har været og der er stadig lidt for mange skder i truppen.

På hjemmebanen har det også været sløjt med successer. Kun en enkelt sejr efter 6 forsøg er det blevet til. Scoreren hedder 2-4 hvilket indikerer et mandskab der spiller alt for defensivt.

De indrømmer da også selv, at de skal løfte deres offensiv, men det kræver at de har spillerne til det – og det er ikke tilfældet. Vi tror de endnu engang skuffer deres fans og taber på hjemmebanen.

*

Lorient har fart på og har haft en mere end godkendt sæson indtil videre. Kun 3 nederlag efter 14 kampe giver forhåbninger for klubbens fans, at de ryger tilbage i det bedste selskab igen – hvis det fortsætter.

Lorient ha faktisk fået flere point på udebane end hjemme. Kun 1 nederlag efter 7 udekampe vidner om et hold, der ikke går op i om de spiller det ene eller andet sted – i hvert fald i denne sæson. Vi tro på en sikker udesejr.

Chateauroux – Lorient = 2 = odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top