Bonus

Fredagens franske Bonus valg på BN…

Vi har jo på det seneste oplevet indtil flere af de “Store” hold skuffe i seneste runde, selv om modstanderne var mandskaber de på papiret sikkert burde have vundet over. Dagens gæster fra toppen af den bedste franske række, var et af de mandskaber der skuffede i sidste runde.

Brest – Lyon = 1X = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Brest mødte et af de andre tophold der også skuffede, nemlig Lille. Her fik man en remis med hjem, hvilket de nok ikke elv havde troet på, før kampen. Men bolden er rund og sidste runde bestod af flere overraskelser. Men vi tror det at det var en formnedgang, men dagens gæster har mange jern i ilden

Brest er klart bedste hjemme – ja faktisk på højde med dagens gæster. Blandt andet slog de både Monaco og Lille på eget græs. Ligeledes skal vi helt tilbage til 1989 for, at finde den seneste udesejr til Lyon på Francis-Le Blé, som Brest hjemmebane hedder. Vi ved der nok ikke er mange der følger med her – men vi har en god mavefornemmelse.

*

Lyon har haft en rimelig stabil sæson, men har ind i mellem et par kampe, hvor de smider point væk mod hold som man ikke lige havde troet det ville ske imod. I dag er styrken hjemme også af en væsentlig karaktér og ikke mange henter alle 3 point på Francis-Le Blé  som gæster.

Lyon slap dog for at spille midtuge kamp, da de slet ikke har spillet europæisk i denne sæson. De sluttede nemlig lige udenfor de sjove pladser på en 7. plads. Det kommer helt sikkert til at gå bedre i denne sæson, men i dag forventer vi at de sætter mindst det 1 point til.

Brest – Lyon = 1X = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top