Nyhed

Fredagens franske Bonus spil fra redaktionen…

Vi hopper ned i den næstbedste franske liga Ligue 2, hvor vi har fundet en ganske interessant opgør, mellem 2 mandskaber med vidt forskellige styrkeforhold. Vi tror ikke på, at hjemmebanefordelen har nogen særlig betydning her.

Valencienes – Lens = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller online…

Valenciennes har ikke meget at juble over i denne sæson og der er langt mellem snapsene. De fik dog en sejr i seneste kamp og det var over bundholdet fra Orleans – ellers havde det også været helt skidt.

Det plejer det også at være mod de mere etablerede og bedre mandskaber og sådan et skal de møde i dag. Med kun 5 sejre i sæsonen efter 15 kampe, har vi utroligt svært ved at se at Valenciennes skulle få succes i dag, md et så meget bedre mandskab..

*

Lens ligger i toppen af den næstbedste franske liga og vi forventer at der vil de ligge et godt stykke tid endnu. For ingen tvivl om at de er det bedste hold i rækken. Kun 2 nederlag efter 15 kampe vidner om stor styrke på dette niveau.

Kun1 gang er de taget hjem fra en udekamp som tabere. 4 gange har de vundet og 3 gange har de spillet remis. Så udebane på dette niveau for Lens, er ikke den store forskel. Når man så også tager med at Lens topper formbarometeret i rækken, så er alt tvivl forstummet omkring hvem der vinder denne kamp. Det gør Lens.

Valencienes – Lens = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller online…

To Top