Nyhed

Fredagens franske “Bonus” på BN…

Det meste af hvad der er fransk er som regel dejligt, men den næstbedste række i landets fodboldturneringer Ligue 2, kan godt være rimelig kedelig at se på. Så vi nøjes med at spille på nogle af de opgør vi mener er oplagte.

Le Havre – Grenoble = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den bedste SPORTS LIVEStream…

Le Havre er traditionelt stærke hjemme på havnebyens stadion, Stade Océane, som kun skete i et enkelt tilfælde i sidste sæson. Dog spiller de en del remis’er hjemme på Stade Océane.

Vi tror dog ikke på en remis i dette opgør, for med en godkendt remis på udebane i Lorient, så virker det til, at Le Havre gør som de plejer – starter med brask og bram – for så at falde sammen når det gælder. Så en smal sejr er vores bud.

*

Grenoble er oprykkere fra National Ligue og kom med efter Play Offs kampe mod det 3. sidste hold i Ligue 2, som de vandt over 2 kampe. Så de har selvfølgelig lidt oprykker gesjt.

De vandt deres første opgør i Ligue 2 hjemme over Schaux med beskedne 1-0. I dag skal de møde et hold der var tæt på oprykning i sidste sæson, som stadig har stort set alle spillere i truppen endnu.

I dette opgør er det ikke nok med oprykkergejst, for i Le Havre på Stade Océane, vil de komme til at stå overfor en opgave, som det er længe siden de sidst har prøvet – og vi tror ikke at de klare testen.

Le Havre – Grenoble = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den bedste SPORTS LIVEStream…

To Top