Bonus

Fredagens franske Bonus kamp på BettingNews…

Dagens 2 og sidste anbefaling er hentet i den franske Ligue 1, hvor det er det formstærke tophold der kommer på besøg, hos et mandskab der stadig lige skal komme sig over en skuffelse i midt ugen. Ikke nok med at de har spillet en midt uge kamp, men også at den gik i forlængelse og alligevel endte med et nederlag. Så det er både kræfter og psyke der er sat på en hård prøve i dag.

Metz – Lille = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens bedste Odds…

Metz spillede pokalkamp i midt ugen på udebane mod Monaco, hvor kampen endte remis (0-0) efter ordinær spilletid. Derfor blev kampen forlænget med 2x 15 minutter og her blev der heller ikke fundet en vinder. Så er det traditionen tro, at sparke straffespark, hvilket altid kan falde til begge sider. Men Metz scorede kun på 4 af de 5 muligheder, mens Monaco udnyttede alle 5. Så det var lidt af en bet at gå i omklædningsrummet med den type nederlag.

Det er selvfølgelig psykisk belastende, men også at spille en kamp over 90 minutter – samt den spændning en straffesparks konkurrence giver. Det vil helt sikker have tæret på deres kræfter. I forvejen er formen ikke noget at råbe hurra for i denne periode, så det var faktisk flot at holde formstærke Monaco i kort snor. Da Metz ikke er i fare for at rykke ud af Ligue 1, tror vi ikke på, at de får sat sig 100% op til dette opgør. Dagens gæster er både stærkere og i bedre form, end Monaco – så vi tror ikke på, at Metz kan gentage bare en remis.

*

Lille topper den franske liga og efter sejren over PSG i sidste runde – endda på udebane – så kan Lille’s spillere næsten gå på vandet. De vil gøre alt for, at hente det mesterskab de selv kan afgøre – men det kræver at de ikke taber i de sidste 7 runder. Det kommer heller til at ske i dag, da Lille er det bedste udehold i den franske Ligue 1 i denne sæson. Efter 15 udekampe har de kun tabt en enkelt kamp og hentet 10 sejre. Så Lille er ikke et rart mandskab at få som gæster.

Ser man bort fra pokalkampe og EL kampe, så har de ikke tabt på udebane i de seneste 10 kampe på fremmed græs. De 10 kampe har budt på 8 sejre og 2 gange remis, så deres udebane koncept virker i den grad godt for dem. Vi kan ikke forestille os, at et desillusioneret mandskab som Metz kan stille noget op i dag, mod et så formstærkt og målrette mandskab med en så stærk mission som at vinde mesterskabet.

Metz – Lille = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens bedste Odds…

To Top