Nyhed

Fredagens Frækkert til Julefrokost desserten…

Det er også fredagen hvor kopirummet i mange virksomheder bruges til andet end at kopiere dokumenter og derfor er der virksomheder, som har aflåst netop den del af kontor arealerne. Når sprutten kommer ind – forsvinder der som regel også noget fornuft. Gør som når du spiller – tænk dig lige om.

Alaves – Leganes = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Alaves skal igennem endnu en sæson, hvor der skal kæmpes med næb og klør for at overleve. Det ser dog alligevel ikke så vært ud i denne sæson og der er da stadig 5 point ned til det bedst placerede hold under stregen.

Alaves har hentet 5 sejre i sæsonen og de 4 er kommet hjemme på Estadio Mendizorrotza. Det er da også her, at de skal sætte deres lid til at de henter de fleste af deres point. Selv om disse 2 mandskaber normalt spiller remis mod hinanden (6 ud af 7 gange), så tror vi alligevel på en hjemmesejr.

*

Leganes ligger næstsidst og har modsat hjemmeholdet, 5 point op til en redning. Kun 2 sejre efter 16 kampe tyder på noget manglende niveau. Scoreren hedder 11-27, så her er der heller ikke så meget håb at finde.

7 udekampe har givet 2 point og en score på 3-13. At tro at Leganes skulle have nogen chance mod et velspillende hjemmehold – har vi svært ved på redaktionen. Et nederlag på mere end 1 mål ville slet ikke overraske, men vi spiller bare lige på.

Alaves – Leganes = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top