Frække

Fredagens “Frækkert” på BettingNews…

Selv om vi har ledt efter hvorfor odds’et er så højt i dette belgiske opgør, så har vi ikke kunnet finde en plausibel årsag til, at Bookmakerne giver en hjemmesejr et så højt odds – men det skal vi ikke hænge os i, men bare nyde.

Cercle Brügge – Leuven = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Cercle Brügge ligger med i toppen som dagens gæster, hvor hjemmeholdet ligger på 3. pladsen med 1 point færre. Formen er god og har været tilfredsstillende i en længere periode, hvilket også har sendt dem op på denne 3. plads.

Vi forventer et uhyre tæt opgør, hvor vi tillægger den gode form hos hjemmeholdet en ekstra fordel hjemme på Jan Breydel Stadion i Brügge. Vi ved at chancen for remis er overhængende, men vi vurderer at hjemmeholdet trækker det længste strå.

*

Leuven er også et af de hold man må forvente skal slås med om oprykning til den bedste belgiske række Jupiler League. Leuven kan levere samme form som hjemmeholdet, men er her på udebane.

Her har man kun vundet 3 ud af 10 kamp, hvilket fortæller om de udfordringer som også Leuven har på fremmed græs. De har for nyligt tabt til hold der er ringere hjemme end Cercle Brügge og det vil de gøre igen i dag på Jan Breydel Stadion.

Cercle Brügge – Leuven = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

To Top