Nyhed

Fredagens “Frækkert” fra Superligaen…

Fredagens “Frækkert” er hentet i den hjemlige Superliga, hvor dagens 2 hold begge fik en dårlig start på forårsdelen. Vi ser at hjemmeholdets nedtur foran egne fans fortsætter.

AaB – SønderjyskE = 2 = Odds 3,80
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil…

AaB skylder godt nok deres hjemmepublikum en hel del efterhånden. På udebane gør de det faktisk forbavsende godt, hvilket vi også så i seneste runde, hvor de var tæt på at presse FCM ud i en remis.

Men hjemme sejler det nærmest i Limfjorden. Det er ikke normalt, at et Superliga mandskab kun har vundet 2 kampe foran egne fans, efter 10 hjemmekampe.

Ser man på scoreren er den på 8-16, så der er altså noget der ikke fungerer og det er der ikke rettet op til i dag. Vi tror ikke at den 3. sejr kommer – mod et hold de har det rigtigt skidt imod.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

SønderjyskE er heller ikke kommet vanvittigt godt fra land i det nye år, med nederlag til både Vejle og AGF. I kampen mod AGF var det bare ikke sønderjydernes dag, for her begyndte spillet ellers at virke.

SønderjyskE er faktisk bedre på udebane, end AaB er på hjemmebane, så set på spillested står den vel lige. Formen er lige ringe, men begge mandskaber viste fremgang i spillet i seneste kamp.

AaB har detdog rigtigt svært med SønderjyskE. De seneste 5 gange SønderjyskE har været på Aalborg Portland Park, har de sejret de 4 af gangene. AaB har ikke vundet de seneste 3 opgør.

Vi tror på et tæt opgør, der selvfølgelig kan falde ud til begge sider. Men vi kan ikke se at AaB har fundet noget der kan løfte dem ud af de problemer de har hjemme på Aalborg Portland Park og tror derfor mest på SønderjyskE.

AaB – SønderjyskE = 2 = Odds 3,80
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil…

To Top