Nyhed

Fredagens “Frækkert” fra Spaniens varme…

Vi slutter den noget fugtige fredag, både vejr- og julefrokost mæssigt, af med et opgør fra den spanske La Liga 2, hvor vi har fundet et spændende opgør med et hold der næsten er så godt kørende, at de kunne følge Moses vandretur på vandet.

Zaragoza – Cadiz = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

Zaragoza skal til at ændre kurs, hvis de skal forblive i den næstbedste spanske række La Liga 2. Lige pt. ligger de nr. 18, med samme point antal som det bedste placeret hold under stregen – 15. 

Hjemme på La Romareda i udkanten af Zaragoza, burde de have deres største styrke. Men kun 1 gang har de sejret foran egne fans i denne sæson. 4 kampe er endt remis og 2 er tabt. Så det har virkelig været skuffende indtil videre.

De seneste 5 kampe hjemme har ikke givet nogen sejre, så det var kun i sæsonstarten at man var med fremme. Der er heller ikke nogen indikationer på, at der kan ske ændringer til dagens kamp. Et heldigt point er selvfølgelig en mulig – bare ikke i vores optik.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Cadiz kan ikke bare gå på vandet – men er i den grad flyvende. 7 sejre i deres seneste 8 kampe og i de seneste 6 har Cadiz scoret 2 mål eller mere. Det er både på hjemme og udebane.

Så det er et hold der sprudler af selvtillid og sådanne hold er altid svære at slå. Når man så tager Zaragoza’s forfatning med in mente, så virker sandsynligheden for de 7 sejr i streg.

At Cadiz kun ligger nr. 7, skyldes en forfærdelig sæsonstart. Men de udfordringer man havde i denne fase er forlængst blevet rettet til. De 2 seneste udesejre har været mod hold der er bedre hjemme end dagens ditto. Fræk og meget sandsynlig udesejr.

Zaragoza – Cadiz = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

To Top