Frække

Fredagens Frækkert fra Spaniens La Liga 2…

Fredagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den spanske varme, som efterhånden har slået sig ned på disse kanter. Men mon ikke snart den også rammer Danmark, så vi så småt kan begynde at nyde sommeren. Vi har her fat i 2 mandskaber der begge er motiveret og ikke har sikret sig deres nuværende mål, men formen er ikke samme sted i denne periode.

Zaragoza – Gijon = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

Zaragoza har 7 runder tilbage at spille i og mangler stadig lidt point for at kunne sige, at de ikke kan ryge ned mere. Vi tror dog ikke på, at Zaragoza kommer i fare grundet deres nuværende styrke, især hjemme på  La Romareda i udkanten af byen. Her har de hentet point i 13 ud af 17 kampe, hvoraf de 8 har været sejre. Så selv om de ikke er med i toppen, så har Zaragoza altid være svære at hamle op med hjemme på La Romareda. Men selv på udebane har Zaragoza vist nye evner.

Dog var sidste runde på udebane ikke en succes. Her blev det til et 0-3 nederlag. Så Zaragoza er næsten som til forskellige mandskaber, når de spiller på udebane og når de spiller hjemme på La Romareda. Zaragoza plejer at have godt styr på dagens gæster, når de er på besøg og det er også næsten helt normalt, at det er hjemmeholdet der vinder, når disse 2 mandskaber mødes. Sådan tror vi også, at det kommer til at gå i dag.

*

Gijon virker en smule som om de er gået i tomgang, da de stort set har sikret sig en Play Offs plads når sæsonen er færdigspillet. Det handler mest om de skal slutte som nr. 5 eller 6. Då lå ellers noget bedre til for 1 måned siden, men er faldet en hel del sammen også mod mandskaber som de plejer og bør have slået. Men om de allerede nu mentalt forberede sig på Play Offs kampene er svært at sige, men det burde ikke være sådan – for så er det svært at være helt klar når de t endelig gælder.

I seneste runde spillede Gijon hjemme mod Oviedo og her blev resultatet endnu et nederlag og endda på hjemmebane. Så Gijon virker til at have tabt både formen og modet, selv om de faktisk er placeret i Play Offs, her 7 runder før den sidste kamp. I dag er det så oven i på udebane, hvor de kun er blandt middelgruppen, der slår de ringeste hold og taber til deøvrige i La Liga 2. 

Zaragoza – Gijon = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

To Top