Frække

Fredagens “Frækkert” fra Spanien…

Fredagens sidste anbefaling er hentet i det noget lunere Spanien, hvor en hel del har opholdt sig i den seneste uge, i den netop afsluttede vinterferie for mange. Det er den bedste række La Liga, at opgøret er hentet fra.

Girona – Leganes = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

Girona rykkede op sidste efter sidste sæsons flotte resultater i La Liga 2 og leger nu med de bedste hold i Spanien. Det har de faktisk gjort overraskende godt og har placeret sig midt i tabellen, langt fra nedrykningsfaren.

Selvfølgelig har de ikke de samme kvaliteter som mange af den øvrige hold i La Liga, men de spiller på gejst og har stadig den optimisme, som oprykningen gav. De har alt at vinde i hver kamp.

Den motivation ser de ud til at have i alle kampe, så det kun er de helt stærke hold, som løber hen over dem, men hvor den nederste ½-del af ligaen har det tungt med dem, især hjemme på Municipal de Montilivi, hvor kampen skal spilles.

*

Leganes har også gjort det hæderligt, og ligger med 29 point, 2 point efter dagens hjemmehold og placeret som nr. 12. De tager ind imellem nogle skalpe, hvor de bl.a sendte Real Madrid ud af pokalen.

Men det har ellers været hjemme, de har gjort fin figur og i dag spille kampen på Municipal de Montilivi, hvor de ikke har tradition for at vinde deres kampe. Vi ser et tæt opgør, hvor vi tror på en hjemmesejr med et enkelt mål.

Girona – Leganes = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

To Top