Frække

Fredagens Frækkert fra La Liga 2…

I Spanien har man valgt ikke at holde fri i den næstbedste række, grundet det stramme program der er opstået grundet den igangværende Corvid-19 situation. Så derfor er det muligt at finde spilleobjekter fra denne liga, til trods for der er landskampsrunder.

Gijon – Alcorcon = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Gijon er inde i en god stime og ligger med i den del af rækken, som giver adgang til Play-Offs spillet. Muligheden for en evt. direkte oprykning er bestemt til stede, da de kun har et par sejre op til en evt. 2. plads. Så der må være masser af motivation og optimisme i truppen.

Estadio El Molinón i udkanten af Gijon, er de blandt de bedste hold i La Liga 2. De har stadigvæk ikke prøvet at forlade eget græstæppe som tabere i denne sæson og det signalere stor styrke. Vi er godt klar over, at muligheden for en remis bestemt er til stede, da de har spillet 6 kampe remis ud af de 15 hjemmekampe der er afviklet. Vi tror dog på redaktionen, at de tager alle 3 i dag.

*

Alcorcon ligger og kæmper i den modsatte ende, men har forbedret styrken en smule i den seneste periode. Derfor er de også hoppet lige op over nedrykningsstregen, men bundholdet ligger stadig indenfor få point. Så 1-2 dårlige resultater kan hurtigt ende dem tilbage under stregen, da der er 6-7 hold der ligger indenfor 4-5 point, inklusiv bundholdet.

Men det skal være hjemme de skal satse på at hente de livgivende point, for på udebane har de ikke været prangende. Kun 2 sejre i 15 udekampe, skræmmer ingen hjemmehold. Dog har de spillet remis 6 gange og derfor er vi godt klar over, at dette udfald er indenfor mulighederne. Men når disse 2 mandskaber plejer at møde hinanden, er det for det meste hjemmeholdet der løber af med sejren og det er også det vi forventer i dag. 

Gijon – Alcorcon = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top