Nyhed

Fredagens “Frækkert” fra Jupiler League…

Vi lukker og slukker denne fredag med et opgør fra den bedste belgiske række Jupiler League, hvor det er topholdet mod det mest formstærke hol lige pt., der mødes om de vigtige point for begge mandskaber.

St. Liege – Mouscron = X2 = Odds 2,35
Spillet hvor DU får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

St. Liege ligger pt som nr. 3, med 4 point op til 2. pladsen, som Club Brügge p sidder på. Der er hele 12 point op til Genk på 1. pladsen, så det ser ud til at vinderen af grundspillet er ved at blive placeret.

Formen har været ret ustabil i en periode og i 2019 har de haft svært ved at fastholde momentum. Det har dog været på udebane at de har haft det svært og sat mange point til.

Hjemme på Stade Maurice Dufrasne har de ikke tabt i lang tid. Men selv om de har vundet har det været nogle meget tætte resultater – og i dag komme rækken mest formstærke mandskab på besøg o dem tror vi kan hente mindst det ene point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Mouscron suser derudaf og virker nærmest helt ustoppelige. Siden første kamp i starten af januar, har de kun vundet. Det betyder 7 sejre i streg og det har ikke været mod hvem som helst.

Både topholdet Genk og et af de andre bedre hold Gent, fik hammer lammer og det var i begge tilfælde på udebane. Så Mouscron mener det alvorligt nu. For mange virker det som et satset spil og det er da også lige på kanten.

Men Mouscron har bare været udsøgt bedre end alle de andre hold i Jupiler League i 2019, efter flere gode investeringer. Vi er slet ikke i tvivl om, at havde de haft denne trup fra start, ville de have ligget nr. 1

St. Liege – Mouscron = X2 = Odds 2,35
Spillet hvor DU får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

To Top