Frække

Fredagens “Frækkert” fra Experterne på BN…

Nu er det ikke fordi vi er specielt tilhængere af frølår eller andet af de franske specialiteter, men også dagens “Frækkert” er hentet i dette lands fodboldturnering – denne gang er vi dog hoppet et niveau ned til Ligue 2.

Valenciennes – Auxerre = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til Gode at spille for…

Valenciennes har bestemt ikke haft det bedste udlæg, men har også mødt nogle af de bedre hold i ligaen, men det har så været på udebane.

I dag foregår kampen hjemme på Stade du Hainaut i Valenciennes og her er de en helt anden størrelse at have med at gøre, som modstander hold. Stadigvæk ubesejrede efter de 4 første kampe på Stade du Hainaut i denne sæson.

Her er det blevet til 2 gange remis og de 2 seneste kampe er begge endt med sejre. Så det virker bestemt på redaktionens experter, at Valenciennes langsomt er ved at finde melodien og da de er hjemme i dag, skal de nok finde den frem igen.

*

Auxerre har spillet 4 kampe på fremmed græs indtil nu og det er alle 4 gange endt med alvorlige nederlag. 2-11 i score på udebane, efter bare 4 kampe – det tegner ikke så godt for resten af sæsonen kampe på fremmed græs.

Det er svært at finde ud af hvor Auxerre skal hente styrke og motivation fra. De er ikke ramt af skader og holdet er stort set det samme som i seneste sæson, hvor de var tæt på at lege med om oprykning. Måske har skuffelsen endnu ikke lagt sig.

Valenciennes – Auxerre = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til Gode at spille for…

To Top