Frække

Fredagens “Frækkert” fra Experterne…

Selvom der er flere landskampe på dagens udvalg fra Bookmakerne så synes, at de er alt for oplagte og også med alt for ringe Odds på under 1,40, som er vores laveste valg her på BN – men vi fandt alligevel en kamp vi ikke kunne holde nallerne fra.

Østrig – Serbien = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får Dagens Bedste Landskamps Bonus…

Østrig var for blot få år tilbage ved at få gang i noget stort og begyndte at vise sig på den internationale scene, med flere rigtig god resultater. Men de er faldet i niveau, efter et par af de mere etablerede stoppede i sommers.

De har ikke rigtigt den eller de spillere der kan gøre en forskel og spiller meget ordinært. Man kan da også se på stillingen i gruppen, hvor de ligger nr. 4, med 9 point op til nr. 1, som er dagens gæster fra Serbien.

*

Serbien har fået en super sæson i gruppen og topper den med 18 point efter 8 kampe. Wales ligger efter med 4 point, så det er dem de skal holde bag sig, da der kun er en fra denne gruppe, der ender med at komme med til VM.

Serbien har faktisk været bedst på udebane, hvor de endnu ikke har tabt og kun spillet en enkelt remis – det var i Wales. De øvrige 3 udekampe er vundet over Irland, Georgien og Moldova.

Selv om Østrig måske er en kende stærkere end de to af disse hold, så har vi alligevel ikke meget fidus til dem i dette opgør, mod et Serbisk hold der kan lugte VM deltagelse.

Østrig – Serbien = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får Dagens Bedste Landskamps Bonus…

To Top