Nyhed

Fredagens “Frækkert” fra den spanske varme…

Vi slutter af i den noget varmere del af Europa, hvor de stadig har de 15-17 grader i dagtimerne, mens vi herhjemme forlængst er begyndt at pakke os godt ind. Men vi skal nok ikke klage over dette års varme. I denne anbefaling får vi varmen fra lommen, når gevinsten er hentet i hus fra La Liga 2.

Leganes – Alaves = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

Leganes skal endnu en sæson kæmpe om overlevelse og i denne omgang har de efterhånden fået kniven for struben. Kun 2 sejre efter 12 runder er bare ikke godt nok på dette niveau.

Heldigvis er der 4 andre hold der er lige så ringe, så Leganes holder sig på den bedste plads under stregen. De kan prale med, at de er rækkens ringest scorerende hold, med kun 9 træffere efter 12 kampe.

Så skal de tro på succes efter sæsonen, er det et af de steder der skal sættes ind med forbedringer. De er dog ikke kommet til dette opgør og derfor har vi meget lidt tiltro til dem, med tanke på gæsternes styrke.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Alaves har gjort det overraskende godt i denne sæson og er faktisk det mest formstærke hold i denne periode. En 4. plads, med kun 1 point op til Barcelona – den var der ikke mange der havde set komme efter 12 runder, men det er en kendgerning.

Hjemme er de stadig ubesejrede, med 4 sejre og 2 gange remis. På udebane hedder den 3 sejre og 3 nederlag, så det er meget enten eller, når de spiller på fremmed græs. Vi tror på en udebane sejr, hvor Alaves har scoret lige så mange mål, som Leganes har scoret i gennem hele sæsonen.

 Leganes – Alaves = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top