Nyhed

Fredagens Frækkert fra den spanske La Liga…

Også i den bedste spanske række er der indført fredags kampe de senere sæsoner og det kan kun glæde os Bettere, da der så er flere spændende kampe at spille på. Her fornemmer vi en lille overraskelse.

Girona – Atl. Bilbao = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

Girona ligger nr. 12 og ligner ikke et hold der ryger af La Liga efter denne sæson. Der er trods alt hele 10 point ned til fiaskoen. De får de point de skal have på udebane!

Ja, der stod udebane, for her er de stort set lige så stærke som topholdene og kan rent point mæssigt, matche de 2 Madrid klubber. Til gengæld er de La Ligas næst ringeste hjemmehold.

Kun 2 gange har de sejret foran egne fans og den 3 kommer helt sikkert ikke i dag. Formen er stille og roligt dalet og det er både ude og hjemme. Så med deres styrke foran egne fans og en dalende formkurve, kan vi ikke se at de få nogen point overhovedet.

*

Atl Bilbao fandt noget god form ved juletid og har holdt den kørende i en lang periode. De har selvfølgelig udfordringer mod de store klubber på udebane, men de øvrige får de point imod.

De er hoppet op på en 9. plads, med kun 6 point op til Sevilla. Men det ser alligevel svært ud. Skal det lykkedes skal denne kamp vindes og de er da heller ikke så ringe på udebane endda.

Når man skal besøge et hold der kun har fået 2 point på hjemmebanen i de seneste 5 kampe, så skal man som et hold som Atl. Bilbao hente alle 3 point, Vi er faktisk heller ikke i tvivl om at det ender sådan.

Girona – Atl. Bilbao = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du kan oprette flerekonti via PayPal og få flere X Bonus…

To Top