Frække

Fredagens “Frækkert” fra Chokolade landet…

Vi slutter af i Belgien, hvor det er 2 af mesterskabskandidaterne der her tørner sammen i en kam, som på belgisk jord er en kamp der er set frem til af de fleste. Vi har en fidus til udfaldet i dette opgør.

Genk – Club Brügge = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får et Risikofrit spil på kr. 100,-

Genk plejer at have rigtigt godt styr på Club Brügge hjemme på Luminus Arena i Genk. De seneste 4 opgør er vundet og før det var det en remis og en sejr. Så det er ikke andet end en almindelig dag på kontoret.

Formen er god, men mesterskab bliver det ikke i denne sæson, dertil fik de for få point med over fra grundspillet. Men de har gjort fin figur i slutspillet og ville have ligget 2’er, hvis alle havde startet med 0 point.

*

Club Brügge fik så tilpas mange point med over fra grundspillet, at de bare skal holde tand for tunge. Vinde hjemmekampene og mesterskabet er hjemme. Og det virker også lidt til, at det er filosofien.

For de første par udekampe er begge tabt, godt nok kun med 0-1 i hver af dem. Hjemme har de fået 7 ud af 9 mulige point, så de holder de øvrige på afstand.

Vi tror det bliver et tæt opgør og remis er en mulighed. Men Genk er i god form og hjemme på Luminus Arena, hvor de lige har et ekstra gear.

Genk – Club Brügge = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får et Risikofrit spil på kr. 100,-

To Top