Nyhed

Fredagens “Frækkert” fra Championship…

Vi slutter dagens med fredagskampen fra Championship, hvor gæsterne skal forsøge at komme tilbage i det gode selskab, efter de rykkede ud af Premier League efter sidste sæson.

Birmingham – Swansea = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream hos en Bookie…

Birmingham lykkedes ikke i sidste sæson at rykke op i den bedste række, men havde en ellers god sæson. Vi syntes ikke på BNs redaktion, at de har fået de rigtige forstærkninger, men har modsat mistet et par vigtige folk.

Styrken kan være den samme, men det er bare ikke vores vurdering. Der er da også kum kommet 1 point ind på kontoen efter de 2 første runder af Championship og vi har svært ved at se at der kommer flere efter dagens opgør i dag.

*

Swansea har ikke rigtigt mistet noget af betydning og har da også lagt godt fra land i deres 2 første kampe, begge med sejre. Vi er ret overbeviste om på BN, at Swansea kommer med i spillet om oprykning og vil ligge i top i hele sæsonen.

Om det ender med af de pladser der giver direkte oprykning er lidt svært at spå om over 46 kampe, men de i så fald skulle spille Play Offs som minimum. I dag henter de alle 3 point og fortsætter deres gode sæsonstart.

Birmingham – Swansea = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream hos en Bookie…

 

To Top