Frække

Fredagens Frække Serie B opgør på BN…

Vi slutter af med en lille frækkert fra den italienske Serie B. Her er man noget til 10. runde og flere hold er ved at skille sig ud. Men det er i bunde der her tales om og det valgte opgør er netop mellem 2 mandskaber der danser med nedrykningsstregen i denne periode.

Ascoli – Pescara = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Ascoli er som dagens gæster, prop umulige på udebane og er da også de næst ringeste på fremmed græs. Grunden til at de lige er en tand bedre end dagens gæster skyldes, at de har en noget bedre defensiv. Men s er det også godt at det er hjemme, hvor de trods alt for lidt point en gang imellem.

Hjemme er der skrabet 4 point samen efter 4 kampe. 2 Nederlag, 1 remis og 1 sejr. Det betyder at Ascoli ligger lige omkring stregen og en sejr kunne sende dem over på den anden side. Ascoli plejer at have et godt tag på Pescara, når de spiler hjemme på Lillo Del Duca, hvor dagens opgør afvikles.

*

Pescara er suverænt det ringeste udebane mandskab, med 4 nederlag i lige så mange kampe. Men det der er allermest alarmerende for Pescara, er antallet af mål de har lukket ind. 12 mål i de 4 udebane kampe er alt for meget. Da de næsten ikke er meget bedre hjemme, betyder det naturligvis at de ligger helt nede på de pladser hvor det er direkte ned i glemslen.

Det er ganske tydeligt at der er et defensivt problem, da Pescara er det mandskab der har lukket flest mål ind, indtil videre i denne sæson. Alle udekampe er tabt med mere end 1 mål. Når så formen også virker som om den er dalende, så ser det virkeligt svært ud for Pescara. Vi tror ikke på dem i dag – overhovedet – men faktisk på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

Ascoli – Pescara = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top