Frække

Fredagens Frække italienske Play Out kamp…

Normalt taler vi om Play Offs kampe – men i Italien er det en Play Out kamp om at undgå nedrykning fra den næstbedste række i Italien Serie B. Det bliver nok en noget kedelig kamp at overvære – men der er heldigvis andre kampe med mere kød på – som vi skal se på redaktionen.

Perugia – Pescara = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Perugia tabte det første opgør med 1-2, men fik alligevel et godt udgangspunkt til den afgørende kamp. For med et mål på udebane kan overlevelsen sikres med en sejr på blot 1-0. Det første opgør var faktisk slet ikke så kedeligt – men det var nok grundet en del nervøsitet.

I dette opgør er der kun en vej og det er mod Pescara’s mål og det var også den måde de startede på i Perugia. De var nemlig foran da dommeren fløjtede til pause the. Men Pescara fik vendt spillet og dominansen og endte med at score 2 gange. Det kommer ikke til at ske i dag, hvor vi forventer at hjemmeholdet henter en sejr i ordinær spilletid.

*

Pescara led lidt af en bet, da det scorede udebane mål ikke var så heldigt og lægger pres på dem i dette opgør. I forevejen er Pescara langt fra verdens bedste udehold – nogle gange faktisk pinlige ringe. Så en 2 måls sejr havde de håbet på – men sådan gik det ikke.

I slutningen af turneringen blev udebanen bare værre og værre – for i starten gik det faktisk rimeligt godt. Men formen har været nedadgående hele foråret og de sluttede da også på placeringen under dagens hjemmehold. Pescara lukker for mange mål ind og især på udebane. Kun 3 hold lukkede flere ind.

Perugia – Pescara = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top