Frække

Fredagens “Frække” hollænder…

Dette hollandske opgør er ikke et der trækker fulde huse på stadion, men det kan vi som Bettere jo være ganske ligeglade med, da vi kun er ude efter det guld, der kan falde af sådan et opgør. Det er Æresdivisionen det drejer sig om.

Excelsior – Den Haag = 2,75
Spillet hvor du får markedet bedste Livestream…

Excelsior ligger placeret 2 pladser og 2 point under dagens gæster i tabellen på en 10. plads. Så det er jo jævnbyrdige hold der mødes, hvis det er det parameter man måler efter. Men formen hos hjemmeholdet er bare en and bedre pt.

Excelsior er bestemt ikke et prangende hjemmehold og er faktisk det ringeste foran egne fans i denne sæson. Men når det så er sagt, så er der kun et nederlag i deres seneste 5 kampe på Stadion Woudestein i Rotterdam og det var til Alkmaar.

Og de er trods alt det næstbedste hold på udebane i Æresdivisionen, så det er måske ikke så flovt at tabe til dem, set over en bred kam. Det bliver et tæt opgør der sagtens kan ende remis, men vi har en fidus til en hjemmesejr.

*

Den Haag plejer faktisk at vinde her, men deres form i denne periode er langt fra optimal. Og på udebane har de kun vundet et opgør i deres 10 seneste udekampe  så de er bestemt langt fra frygtindgydende på fremmed græs.

Formen er faktisk rimelig ringe både hjemme og ude, dog er det mest på udebane at det ser skidt ud. Og kampen i dag spilles netop på udebane og med et tillæg på 6 stamspillere på skadeslisten ser det da også stramt ud for en Haag.

Excelsior – Den Haag = 2,75
Spillet hvor du får markedet bedste Livestream…

To Top