Nyhed

Fredagens Frække franske afslutning på BettingNews…

Vi kan godt lide de franke afslutninger og har haft gode oplevelser. Især når det kommer til fodbold, har vi haft stor succes med de “franske afslutninger” – da vi har et godt og indgående kendskab til fodbold fra “Le France”.

Orleans – Niort = 2 = Odds 4,10
Spillet hvor du kan få Bonus flere X ved at oprette flere konti med PayPal…

Orleans skal nu igang med 6. runde i den næstebedste række i Frankrig Ligue 2. De har stadig ikke fået en sejr endnu og der er heller ikke rigtigt noget der tyder på det i dag.

Scoreren hedder 3-6, så det er tydeligt efter de første 5 kampe, at der er noget der ikke balancerer. Vi mener på redaktionen, at de faktisk ikke har styrken i denne sæson og kommer til at fokus på stregen – sikkert over dem.

Så med 2 point efter 5 kampe, så skal der strammes o, hvis sæsonen ikke allerede skal starte som et mareridt. Lige nu ligger de lige over stregen, men det gør de ikke efter denne runde – der er de røget under.

*

Niort er kommet noget bedre fra start og har fået 8 point. En sejr vil sende dem op på en 2-4. plads, alt efter sejrens størrelse. Niort er da også et af de mandskaber vi forventer skal lege med i den øverste 1/3.

Niort er spillet 2 udekampe indtil videre. 1 sejr og en enkelt remis er det blevet til. Da Niort var på besøg i træningskamps perioden, rejste de også hjem med en sejr – hvilket vi forventer de gentager i dag.

Orleans – Niort = 2 = Odds 4,10
Spillet hvor du kan få Bonus flere X ved at oprette flere konti med PayPal…

To Top