Nyhed

Fredagens “Frække” flyvende hollænder…

Alting har en ende og det har denne fredags anbefalinger også og det bliver med et franske opgør. Det er et vi har hentet i den næstbedste hollandske række 1. Division – og vi ved godt at den er lige på kanten.

Helmond – Maastricht = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Helmond har det virkeligt stramt og man kan godt tillade sig at kalde det for en krise. Kun 5 point efter 10 runder og en score på 11-19 er skidt læsning for klubbens tilhængere. Kun 2 af disse er hentet hjemme Lavans stadion, så det er bestemt ikke fæstning de har fået bygget op her.

Scoreren på 7-11 er bestemt heller ikke prangende foran egne fans, som sikkert tørster efter årets første sejr. Men vi har ingen fidus til, at det kommer til at ske i dette opgør. Tæt kamp, men det ender med endnu et nederlag.

*

Maastricht har spillet 5 kampe på udebane indtil nu og ingen af dem er tabt. 3 sejre og 2 gange remis er det blevet til – til gengæld er de lige så pivelendige hjemme som Helmond. Så lidt heldig kan man sige, a de er på udebane i dag.

Selv om scoreren er på 5-2 og viser en defensiv indstilling, så vil Helmond ikke komme med ret meget der kan holde Masstricht tilbage på banen. De får masser af plads til deres omstillinger og henter mindst 1 point. Vi spiller dog på at de napper alle 3.

Helmond – Maastricht = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

To Top