Frække

Fredagens “Frække” flyvende hollænder…

Dagens sidste anbefaling er hentet nede i det tulipandyrkene land Holland, hvor det er landets bedste række Æresdivisionen, som lægger kamp til dagens afsluttende anbefaling i den “Frække” kategori.

Heracles – Twente = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor hos den Nye Bookie med den høje Startbonus…

Heracles er i forrygende form i forhold til tidligere på sæsonen, selvom det ikke kan sammenlignes med de absolut bedste hold i Æresdivsionen. Men det har betydet, at de stille og roligt har arbejdet sig væk fra de “stramme” placeringer i bunden.

Hjemme på Polman Stadion i Almelo er de traditionelt stærke og det har de også vist sig værende i denne sæson. Kun 2 tabte opgør efter 13 hjemmekampe, er det 3. bedste i Æresdivisionen.

Selvom om Bookmakerne ikke anser Heracles som storfavoritter, så afholder det ikke os på redaktionen i at gøre det. Der er bare ingen tvivl om dette udfald og odds’et er helt suverænt.

*

Twente har ikke vundet et opgør på udebane siden december og samlet er det ikke blevet til flere, efter 13 udekampe. 2 andre er endt remis, men skidt ser det ud på fremmed græs.

Scoren på 10-23 indikerer også store defensive udfordringer på fremmed græs og i det hele taget er Twente blandt de hold i Æresdivisionen, der har lukket flest mål ind – så det er vist ikke meget tvivl om udfaldet, selvom bolden er rund.

Heracles – Twente = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor hos den Nye Bookie med den høje Startbonus…

To Top