Frække

Fredagens Frække EM brag med intensitet…

Et opgør mellem 2 nationer fra den midterste del af Europa kan ind i mellem godt skabe udfordringer der går langt udenfor banen. Heldigvis har disse 2 nationer et rimeligt forhold til hinanden og kampen spilles på neutral grund i Glasgow. Men det er potentielt et opgør der kan strække sig langt længere end hvad der kommer til at foregå inden på banen.

Kroatien – Tjekkiet = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

Kroatien fik et forventeligt nederlag imod England, men spillede en flot kamp. Langt hen af vejen kunne de matche det engelske mandskab, som også spillede godt. Det var rart at se, at kroaterne ikke stillede og spærrede for eget mål, men faktisk turde at spille fodbold, da kampen først var kommet i gang. Det tog dog et stykke tid, da de i starten af opgøret var under et massivt pres fra et sulten engelske mandskab, der aldrig havde vundet en åbningskamp før. Men kroaterne gjorde det de havde planlagt og stillingen var 0-0 ved halvleg.

Der var lidt mere svung over kroaterne i 2. halvleg, hvor de helt klart var lige med og også var i teten i flere momenter af kampe. De kunne dog ikke forhindre Sterling i, at score i det 57. minut til 1-0, som også blev kampens endelige resultat. Det var faktisk koraterne der var bedst i den sidste del af 2. halvleg, men englænderne formåede at holde målet rent. Dermed skal kroaterne have alle 3 point i dag, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre fra gruppespillet. Det forventer vi også at de gør – vinder – men om de går videre kan kun fremtiden vise.

*

Tjekkiet var udnævnt som EM slutrundens ringeste mandskab og kom da også kun med via NFL. De virkede heller ikke så skarpe i starten af deres første opgør mod Skotland. Begge mandskaber skulle lige se hinanden an først, men efter de første 20 minutter begyndte der at komme form på kampen. Her var skotterne bedst, men den tjekkiske målmand Vaclik stod i vejen for alt hvad skotterne kom. 3 minutter før pausen opfattede tjekkiske Schick, at skotternes målmand var lidt langt ude af mål og han afsluttede fra midten af banen og scorede til pausestillingen 1-0. Det var lidt af en spand koldt vand i hovedet på skotterne.

Efter pausen var det tydeligt at se, at Skotland var det bedste hold – mens tjekkerne stod og forsvarede sig. Skotterne var tvungne til at komme mere og mere frem på banen hvis de skulle udligne og det gav nogle kontramuligheder for tjekkerne. Det var netop på et af disse fremstød i det 52. minut at Schick  dukkede op inde i feltet og headede bolden i mål til en føring og slutstillingen på 2-0. Det var måske ikke fortjent, men i fodbold handler det ikke om hvad man gør sig fortjent til – men om at score flest mål.

Selv om den sejr helt sikkert har givet tjekkerne selvtillid, så ændre det ikke noget ved deres styrke. Kroaterne laver ikke samme fejl som skotterne og virker også langt bedre organiseret og teknisk spillende. Selvfølgelig får kroaterne det ikke let, men vi tror på en sejr til dem i dag i et opgør der sikkert ender med 1-0 til Kroatien.

Kroatien – Tjekkiet = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

To Top