Nyhed

Fredagens “Frække” anbefaling fra Italien…

Vi slutter af i det støvledeformede land Italien, hvor det er den næstbedste række Serie B, der lægger kamp til dagens anbefaling i kategorien – dagens “Frækkert”.

Spezia – Pescara = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

Spezia er klart bedst hjemme og er nærmest pinlige ude. Dog har de fået vendt den elendige udebane statistik i den seneste udekamp, hvor de hentede alle 3 point – efter 3 udekampe me rene nederlag.

Hjemme har de modsat vundet alle deres 3 opgør, med et snit på 2-1 pr. kamp. Så ingen tvivl om, at de føler sig langt bedre tilpas hjemme på Stadio Alberto Picco, hvor de henter alle 3 point som sidst da Pescara var på besøg. Her endte det med 4-0 til Spezia.

*

Pescara er tophold med 3 point ned til dagens hjemmehold. De er stadig ubesejrede i denne sæson, efter de første 7 runder er afviklet, men det stopper i dag. Hjemme har de som Spezia hentet maksimumpoint, men de har ingen sejre på fremmed græs.

Det er ret typisk i Italien, at man går efter det ene point kampen starter med og det har Pescara formået at gøre i alle 3 udekampe og dermed hentet 3 point.

I dag er det dog en noget stærkere modstander end dem de tidligere har mødt på udebane og vi tror ikke at den går længere for Pescara. De taber nok ikke 0-4 som de besøgte Stadio Alberto Picco, men vi tror på en gentagelse, denne gang dog kun med 1-2 mål.

Spezia – Pescara = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

To Top