Nyhed

Fredagens flyvende “Frække” hollænder…

Vi har fundet endnu en liga der har haft en kortere pause og det er den hollandske 1. Division, der i hjemlandet går under navnet “Erste Divisie” – men det betyder j det samme.

Waalwijk – Jong Ajax = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Dagens absolut højeste Bonus…

Waalwijk kæmper en brag kamp for igen at prøve at spille i den bedste hollandske række Æresdivisionen, men både økonomi og dårlige sportslige resultater, har sendt dem ned i midterfeltet i den næstbedste række.

De skal heldigvis ikke spille ude, for her har de kun chance mod de absolut ringeste hold i rækken. Hjemme ser det heller ikke for godt ud, men de får da point i ny og næ og det gør at de ikke er helt hægtet af.

Men kun 4 sejre hjemme foran egne fans slår ingen mand af hesten og med tanke på den styrke og form de gæster dem i dag, skal de være glade for et mindre nederlag.

*

Jong Ajax gik på pause som det mest formstærke hold i rækken og selv om de ikke kan rykke op, er de stadig med i det sjove selskab. Men det er jo også kun et udviklingshold.

De havde lidt udfordringer i starten af sæsonen, men de udfordringer der var, er blevet løst med stor succes. I de 2 seneste udekampe scorede Jong Ajax ikke færre end 8 mål.

I dag står de så overfor et forsvar der bestemt er til at tale med. Det er da heller sport unormalt, at Jog Aja besøger Waalwijk og tager hjem med en flermåls sejr. Det vil ske igen i dag.

Waalwijk – Jong Ajax = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Dagens absolut højeste Bonus…

To Top