Sikre

Fredagens enlige Sikre danske anbefaling…

Dagens eneste anbefaling denne fredag er hentet i den hjemlige andedam, for det er ikke den bedste række Superligaen vi har kigget på her. Det er rækken lige under 1. Division, hvor der er stor niveauforskel på de 2 mandskaber.

Hvidovre – Silkeborg = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Hvidovre bløder, selvom de vandt seneste kamp på udebane over Vendsyssel. Men det hold er lige så ude af form som Hvidovre – Hvidovre var så bare bedst på dagen. Selvfølgelig giver det selvtillid, men 3 point efter 6 kampe – så er der også brug for det.

De har indtil videre spillet 3 kampe hjemme i København. Det har givet 3 nederlag og en score på 1-8. Det er ikke kun dårlig form og niveau – vi tror det er enden for Hvidovre i 1. Division efter en længere årrække. I dag skal de møde et hold med Superliga setup – og vi tror de bliver rundbarberet.

*

Silkeborg ligger nr. 4, 2 point efter topholdet. Desværre røg man ud af Landspokalen til Esbjerg, men det var på udebane og Silkeborg var rigtigt godt med i hele kampen. Man var endda foran, men det endte med et nederlag på 1-2.

Så Silkeborg er helt klart stadig at regne for en af favoritterne til at ryge tilbage i den bedste række og Hvidovre er ikke et hold der vil kunne give negative udsving på point kontoen. Vi er overbeviste om en sejr – vi tror endda på med mere end 1 mål – men spiller “Sikkret”.

Hvidovre – Silkeborg = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top