Nyhed

Fredagens engelske “Special Bonus” fra Championship…

Vi har her fundet godt engelsk klassisk opgør, som i gamle dage foregik i den bedste række Men i mange sæsoner har begge hold været væk fra øverste niveau, men det betyder ikke at de 2 klubbers fans holder mere af hinanden.

Sheffield W. – Leeds = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette opgør…

Sheffield W har været lidt tunge i bagdelen i sæsonstarten, men virker til at have fået det noget mere på skinner i den seneste periode. I dag spiller de hjemme på det sagnomspundende Hillsborough, hvor de er en tand bedre end ude.

De har stadig ikke tabt her endnu i sæsonen og vi vurderer med deres formfremgang, at de heller ikke gør det i dag. Det bliver et tæt opgør og ender sikkert remis, men findes der en vinder vurderer vi, at det bliver hjemmeholdet.

*

Leeds har bestemt ikke noget at klage over med den sæsonstart de har lagt for dagen. Men de virker en smule dalende i form, efter en super sæsonstart med 5 sejre i streg.

De seneste 7 kampe har dog kun givet 2 sejre, hvilket indikerer at det igen er blevet hverdag i Leeds. De har været bedst af alle på udebane, men vi tror ikke på at det fortsætter i dette opgør, som de plejer at tabe ca. hver 2. gang. Dette bliver en af de gange.

Sheffield W. – Leeds = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette opgør…

 

To Top