Nyhed

Fredagens engelske Bonus spil fra redaktionen…

Vi hopper over i den engelske League One, som også har kampe på programmet om fredagen. Her er der tale om et opgør mellem 2 mandskaber der begge har fået en skidt start på sæsonen.

Tranmere – Southend = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Tranmere er kommet tungt fra land i denne sæson og har kun hentet 12 point efter de første 12 kampe. Der er dog begyndt at vise sig en forbedring og i seneste kamp uge mod topholdet Coventry, hentede de en sejr på 1-0.

De er bedst hjemme hvor de har hentet 8 af deres 12 point. Sejren i seneste runde vil give dem mere selvtillid og det tillagt en formfremgang bevirker, at vi tror på dem i dag. Tranmere har da også 8 point mere end gæsterne indtil videre.

*

Southend er nærmest på vej sydpå, før turneringen rigtig er gået i gang. Med kun 4 point er det tydeligt for enhver, at der er noget der ikke fungerer. Det er blevet til 1 sejr i deres seneste 5 kampe.

De øvrige er alle endt med nederlag og en samlet score på 6-12. En del af det er skader, men der er også uro i geledderne og det er aldrig gavnligt for et hold i krise. Vi tror ikke bare på, men føler os ret sikre, at det bliver en hjemmesejr.

Tranmere – Southend = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top