Bonus

Fredagens engelske Bonus fra BN…

Her er et opgør vi ikke kan forstå hvor Bookmakerne har odds sat som de har gjort. Vi er helt sikre på, at dagens gæster løber af med en komfortabel sejr – og de er klare favoritter. Men så snupper vi da gerne det super gode odds de har lagt ud. 

Fleetwood – Hull = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Fleetwood fik en god premiere med en sejr over Burton på 2-1 i første runde og det hele så godt ud. Men de 3 efterfølgende kampe har alle givet nederlag og nu er der panderykker i klubben. Selv om de har været godt med i de kampe, så har 2 gange smidt det væk i overtiden.

Selv om de burde være stærke hjemme er vi på redaktionen slet ikke overbevist. De mangler stadig noget i deres form og spil og i dag får de en “opturs-hold” på besøg. Vi er ret sikre på, at de igen taber og ikke får scoret.

*

Hull er stadig ubesejrede og har heller ikke spillet remis endnu i deres 4 første kampe. Så ambitionen om at rykke hurtigt tilbage i Championship, holder indtil videre. Kun Lincoln har samme pointantal, så de 2 mandskaber har lagt godt ud.

Hull har beholdt deres defensiv og endda fået en enkelt forstærkning. Efter de første  4 kampe, er der stadig ikke gået mål ind, til gengæld har de scoret 1,5 mål pr. kamp. Faktisk er 4 af deres 6 mål kommet på udebane, efter 2 sejre på 2-0. Dette udfald kunne også være en mulighed i dag. Vi spiller dog bare på den rene sejr.

Fleetwood – Hull = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top